Projekt

Slutsålt

Brf Gläntan 2

Sundsvall, Skönsmon

  • Antal bostäder 20 lägenheter
  • Inflyttning Från augusti 2019

Nybyggda lägenheter i sköna Skönsmon

Bo småskaligt, nytt och bekvämt i bostadsrätt – i ett till två rum och kök med utsikt över Sundsvalls stad och hamninlopp. Dessutom bor du närproducerat – för husen byggs i vår Sundsvallsfabrik, inte mer än dryga tio minuters transport från bostadsområdet. Välkommen till Brf Gläntan 2!

Skönsmon är ett trivsamt område med blandad bebyggelse. Här har du nära till det mesta som får vardagen att fungera – som matbutik, vårdcentral, skola och förskola – dessutom är det aldrig långt till roliga aktiviteter för både stora och små. In till centrala Sundsvall tar du dig på runt 10 minuter, vare sig du väljer bil eller buss.

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Montage
Inflyttning
Projektfakta
  • Antal bostäder 20 lägenheter
  • Boarea 54.4-83.2 m²
  • Antal rum 1-3 rum och kök
  • Inflyttning Från augusti 2019
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Lägenheter att leva livet i

Brf Gläntan 2 består av fem tvåplanshus med fyra lägenheter i varje som bildar ett småskaligt och familjärt kvarter. Husen är färgsatta i varma och välkomnande kulörer, och det faktum att alla lägenheter har egen ingång förhöjer känslan av det här är ditt alldeles egna hem. Varje lägenhet har ett eget förråd och - kanske det bästa av allt – en egen uteplats eller balkong där du kan njuta av kvällssolen. Har du gröna fingrar? Använd dem här: vad sägs om egenodlade, solmogna tomater eller kanske en stor kruka med blandade kryddväxter?

Välplanerat till max 

Det är inte bara antalet kvadratmetrar som räknas – det viktiga är hur de disponeras. Här kan du välja mellan en smart planerad 1,5:a på 54,4 kvm, och en underbar tvåa på 67,8 kvm. Gemensamt för de båda är att du får en ljus och trivsam bostad med alla bekvämligheter: social öppen planlösning, fullutrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare, till exempel. Här är det gott att leva!

Läs mer om lägenheterna på 54 kvm!

Läs mer om lägenheterna på 68 kvm!

Läs mer om området

Sköna Skönsmon har något för alla

Välkommen till ett minst sagt charmigt och välkomnande område som har något för alla. Här bor man lugnt och trivsamt men har ändå nära in till stan. 

Läs om sköna Skönsmon!

Slutligen, låt oss berätta

Varför välja Gläntan?

Vad sägs om att bo i en nybyggd bostadsrättslägenhet med hög trivselfaktor i ett lugnt och grönt område till en rimlig boendekostnad?

Läs artikeln

Finns i närheten

- ICA Nära Kubiken, 500 m

- Förskolan Vapelskogen, 650 m

- !0 min till centrala Sundsvall med buss

- Sportgym Sundsvall 500 m

- Skönsmons kyrka 300 m

- Konditori Elair, 1 km

- Pizzeria Kuben, 230 m

- Skönsmons Kvarterskrog, 1,1 km

Om livet i Brf

"En trygg, svensk tradition"

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!