Flytta in direkt!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Hägerneholm Park 1

Täby, Hägerneholm

  • Antal bostäder 42 radhus
  • Pris Från 4 775 000 kr
  • Inflyttning Direkt

Nya sköna och gröna radhus i Täby

Välkommen till Hägerneholm, Täbys nya sköna och gröna, moderna radhusområde.

Här finns det som skapar bra barndomsminnen, naturen inpå knuten, jämnåriga kompisar, närhet till handel. service och kommunikation.

Dela detta

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

Välkommen på visning!

I visningshusen får du möjlighet att uppleva husens standard och samtidigt få en känsla av området. Här kan du se kommande visningar eller boka tid när det passar dig att se husen.

Se visningstider här!

En av Stockholmsregionens snabbast växande kommuner

Området har framtiden för sig, menar mäklaren Mattias Arnkvist på ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling.
– Många är redo för familjelivet och kan tänka sig att flytta lite längre ut, men inte för långt. Då passar Täby perfekt. Täby är en av Stockholmsregionens snabbast växande kommuner, och när Roslagsbanan förlängs in till city blir redan bra kommunikationer ännu bättre, säger Mattias.

Projektfakta
  • Antal bostäder 42 radhus
  • Boarea 136 och 142 m²
  • Antal rum 5-6 rum och kök
  • Pris Från 4 775 000 kr
  • Månadsavgift Från 4 784 kr
  • Inflyttning Direkt
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Visningar

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör vi av oss till dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Jubisa Lopez

010-434 16 16

070-600 37 40

Mäklare, ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling

Mattias Arnkvist

08-411 18 00

Redo för radhusliv

Upplev grönskan och känslan av att bo mitt i naturen. Radhusen i jordnära nyanser förstärker den naturliga känslan ytterligare. Radhusen kröns med sedumtak som inte bara är fina att se på, de bidrar även till den biologiska mångfalden och renare luft i området.

Storleksmässigt befinner sig radhusen i Hägerneholm Park 1 mellan 136-142 m2. Husen präglas även av miljömässighet vad gäller materialval invändigt.

I boväljaren hittar du planlösningar för samtliga hus

Starkare tillsammans

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare med över 90 års erfarenhet av att skapa hem där folk trivs. För att göra ägandet så enkelt det möjligt så erbjuder OBOS hemmen i Hägerneholm som radhusbostadsrätter. Det innebär att banken ser det som mer förmånligt att ge lån eftersom det är flera ägare inom föreningen, och den månadsavgift som medlemmarna i föreningen betalar för sitt boende går till tillexempel reparationer och renovering. Så när fasader och tak behöver fixas så är det föreningen som betalar, inte den enskilda ägaren. Och föreningen bildas och administreras av OBOS under byggtiden, fram tills dess att en styrelse bestående av de som bor i området kan ta över.

En trygg hemleverantör

OBOS innebär en trygghet för dig som investerar i familjens framtid. Sedan 1929 har de skapat hem för folk som investerar i en trygg och bra framtid. Både för sina familjer, men också för miljön. Och miljön är viktig för OBOS. Husen byggs som planelement i trä i Myresjös fabrik i Småland, vilket gör husen kostnadseffektiva. Dessutom är trä ett av de mer hållbara byggnadsmaterialen då träet binder koldioxid under hela sin livstid, vilket bidrar till minskad klimatpåverkan. 

 

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!