Projekt

Försäljning pågår

Brf Hägerneholm Park 1

Täby, Hägerneholm

  • Antal bostäder 42 radhus
  • Pris Från 4 775 000 kr
  • Inflyttning Hösten 2018

Nya sköna och gröna radhus i Täby

Hägerneholm ligger naturskönt i Täby och här bygger OBOS 42 moderna radhus i etapp 1 och 2. Husen som har en öppen och ljus planlösning kommer ligga i ett fint, barnvänligt område med gångavstånd till skolor, kommunikation, affärer och restauranger.

Kvarteret blir en lummig oas i hjärtat av Hägerneholm, där den gröna hållbarheten syns tydligt både i husens uttryck och i omgivningarna. Vi har också som målsättning att husen ska certifieras med Miljöbyggnad, vilket innebär ett bättre boende både för dig och miljön. Välkommen till Brf Hägerneholm Park 1!

Dela detta

Försäljning pågår

Försäljningen i Brf Hägerneholm Park pågår för fullt! I projektet samarbetar vi med ERA Real Estate i försäljningen. Bekanta dig med projektet här på sidan och hör av dig till mäklare Mattias Arnkvist så hjälper han dig vidare i dina bostadsdrömmar. Jubisa Lopez är kundansvarig på OBOS och svara gärna på mer ingående frågor om bostäderna.

Mattias Arnkvist - Fastighetsmäklare, ERA

08-411 18 00
mattias.arnkvist@erasweden.com

Jubisa Lopez - Kundansvarig, OBOS

010-434 16 16
projekt.sthlm@obos.se

Besök visningshuset i Hägerneholm!

Vill du uppleva husen på riktigt föreslår vi att du går på en visning i våra visningshus. 

Se visningshuset om 142 kvm!

Se visningshuset om 136 kvm!

Projektfakta
  • Antal bostäder 42 radhus
  • Boarea 136-142 m²
  • Antal rum 5-6 rum och kök
  • Pris Från 4 775 000 kr
  • Månadsavgift Från 4 784 kr
  • Inflyttning Hösten 2018
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Projektet

Ett bostadsprojekt som detta är så mycket mer än de enskilda huset. Här ska alla som flyttar in trivas och bostäderna harmonisera för en skön kvarterskänsla.

Arkitektur och natur i harmoni

Radhusen i Hägerneholm ska i kulör, materialval och fasad samspela med områdets natursköna idyll. Tron är att tak av sedum och träfasader i jordnära nyans tillsammans med växtlighet ska skapa ett lummigt område inbäddat i grönska. Radhusen präglas av hållbara materialval där klimatsmarta och miljövänliga lösningar står i fokus.

De 42 radhusen i Hägerneholm baserar sig på en grundmodell men kommer i storlekarna 136 och 142 kvm. Förutom att planlösningarna ser lite olika ut påverkar även tomtens förutsättningar hur vi har valt att placera parkering, förråd och uteplatser. 

Läs artikeln där arkitekt Peter Stenberg berättar mer om projektet!

Titta närmare på kvarteret

I kvarterskissen kan du se var i kvarteret du skulle trivas bäst!

Öppna som större bild!

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

5-6 rum för det goda livet

De 42 radhusen i Hägerneholm baserar sig på samma grundmodell men finns i två storlekar: 136 och 142 kvm. Båda erbjuder ljusa, väldisponerade kvadratmetrar med öppna, sociala ytor på nedre plan och lugna, sköna sovrum på övervåningen. 

Läs intervjun med Christin Österholm som inrett visningshuset i Hägerneholm!

Hållbara val för en hållbar vardag

Även när vi valt inredning och utrustning till husen har vi gjort det med hållbarheten i fokus. Husens inredning är av klassiskt snitt som håller stilen i många år framöver och här finns utrustning av högsta klass, med kök från HTH och energisnåla vitvaror från Siemens till exempel. Husen har också gott om förvaringsytor, allt för att underlätta din vardag.

Under "Hitta bostad"  kan du sen se objektspecifika planlösningar och läsa mer om respektive husmodell.

Miljöcertifiering

Husen präglas av hållbara materialval där klimatsmarta och miljövänliga lösningar står i fokus. I Hägerneholm strävar vi efter att uppnå "Miljöbyggnad Silver". Det är en svensk miljöcertifiering som säkerställer att byggnaden du vistas i är bra för dig och även bra för miljön. En certifiering enligt Miljöbyggnad  innebär att er bostad uppfyller krav som SGBC ställer, genom 15 olika indikatorer, på bland annat energianvändning, innemiljö och material. Besök gärna Sweden Green Building Council för mer information.

Läs mer om hur vi jobbar med miljö och hållbarhet i Brf Hägerneholm Park!

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Hus med 90 år på nacken

Husen tillverkas som planelement i Myresjöhus fabrik i Småland. Där har man byggt hus av trä i över 90 år vilket borgar för säker produktion och hög kvalitet. När väggar, bjälkar och tak är klara går de på lastbil och när de når byggarbetsplatsen är det bara att montera ihop huset. Riktigt smart!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Hägerneholm

Hägerneholm är en helt ny del av Täbys nya stadsdel Arninge-Ullna, där arbetsplatser, handel och bostäder vävs samman i natursköna omgivningar. Hägerneholm kommer att rymma cirka 1 100 bostäder, en skola och en idrottshall. Stadsdelen får en varierad bebyggelse med radhus, parhus och flerbostadshus och ett fint läge med närhet till vatten och den stora stadsparken Hägerneholmsparken.

Småstadskänsla med guldkant

Bara åtta minuter från stadsdelen ligger Täby centrum. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i form av service och handel. I Täby finns bibliotek, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek, äldreboende och ICA-butiker. Täby Centrum har dessutom Stockholms allra bästa butiksutbud. Här hittar du allt från mindre lokala butikskedjor till stora, internationella varumärken. Perfekt för shoppingrundan!

Friluftsliv och parkbesök

Hägerneholms stadspark kommer att stå färdig under 2015-2016. Här skapas en öppen park med goda möjligheter för lek och rekreation. I parkens mitt anläggs ett grönt parktorg med sittplatser, planteringar, utomhusgym, idrottsplats, pulkabacke, odlingslotter och gångvägar. I Hägerneholm finns alla möjligheter till ett naturnära och aktivt liv. Skidåkning, ridning och bad är exempel på friluftsaktiviteter som kan utövas i området.

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!