Flytta in direkt!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Hägerneholm Park 1

Täby, Hägerneholm

  • Antal bostäder 42 radhus
  • Pris Från 4 775 000 kr
  • Inflyttning Direkt

Nya sköna och gröna radhus i Täby

Välkommen till Hägerneholm, Täbys nya sköna och gröna, moderna radhusområde.

Här finns det som skapar bra barndomsminnen, naturen inpå knuten, jämnåriga kompisar, närhet till handel, service och kommunikation.

Dela detta

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

Försäljning pågår!

Husen i Brf Hägerneholm 1 är inflyttningsklara och vi har fortfarande några hus till försäljning. Titta i boväljaren för att hitta din drömbostad och gör en intresseanmälan på projektet så hör vi av oss!

Intresseanmälan!
Projektfakta
  • Antal bostäder 42 radhus
  • Boarea 136 och 142 m²
  • Antal rum 5-6 rum och kök
  • Pris Från 4 775 000 kr
  • Månadsavgift Från 4 784 kr
  • Inflyttning Direkt
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Nordea hjälper dig med bolånet

Nordea kommer att stå för föreningslånet i Hägerneholm Park 2 och dem är såklart även behjälpliga när det kommer till privata bolån. Har du frågor kring finansiering av din nästa bostad är du välkommen att höra av dig till Victor Eriksson010-156 68 70.

Visningar

Visningshus 142 i Brf Hägerneholm Park

Tids­bokning

Arningetorpsvägen 40, Täby

Boka tid

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör vi av oss till dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig OBOS

Jubisa Lopez

010-434 16 16

070-600 37 40

Mäklare, ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling

Mattias Arnkvist

08-411 18 00

Artikel

400 meters flytt blev ett lyft för hela familjen

Tidigare bodde Engla med sin man och deras två barn i ett annat mindre radhus i grannområdet Ullna. De trivdes bra, och hade egentligen inga tankar på att flytta. Men så började det dyka upp information om Hägerneholm...

Läs artikeln här!

Artikel

Ida och Oscar bytte Sollentuna mot Hägerneholm

Ida och Oscar tröttnade på lägenhetslivet och lämnade sin bostadsrättstvåa på 48 kvadrat i Sollentuna för ett nybyggt radhus på 136 kvadratmeter i Brf Hägerneholm Park.

Läs artikeln här!

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Redo för radhusliv

Upplev grönskan och känslan av att bo mitt i naturen. Radhusen i jordnära nyanser förstärker den naturliga känslan ytterligare. Radhusen kröns med sedumtak som inte bara är fina att se på, de bidrar även till den biologiska mångfalden och renare luft i området.

Storleksmässigt befinner sig radhusen i Hägerneholm Park 1 mellan 136-142 m2. Husen präglas även av miljömässighet vad gäller materialval invändigt.

I boväljaren hittar du planlösningar för samtliga hus

Arkitekten berättar

Hus för livspusslare och livsnjutare

Det första som slår den som besöker Brf Hägerneholm Park är den lummiga grönskan. Här bor du inte mitt bland husen, utan mitt i naturen, som Peter beskriver det.

Läs artikeln

Miljöklassning

Grönt på både ut- och insidan

Men att bygga miljöcertifierat handlar inte bara om sådant som syns för blotta ögat. Det ställer höga krav på inomhusmiljöer och boendekomfort, berättar Johanna. Här behandlas allt ifrån att lagom mycket sol lyser in i husen till att mängden dagsljus är tillräcklig.

Läs artikeln!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Småstadskänsla med guldkant

Hägerneholm är en helt ny del av Täbys nya stadsdel Arninge-Ullna, där arbetsplatser, handel och bostäder vävs samman i natursköna omgivningar. Hägerneholm kommer att rymma cirka 1 100 bostäder, en skola och en idrottshall. Stadsdelen får en varierad bebyggelse med radhus, parhus och flerbostadshus och ett fint läge med närhet till vatten och den stora stadsparken Hägerneholmsparken.

Bara åtta minuter från stadsdelen ligger Täby centrum. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i form av service och handel. I Täby finns bibliotek, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek, äldreboende och ICA-butiker. Täby Centrum har dessutom Stockholms allra bästa butiksutbud. Här hittar du allt från mindre lokala butikskedjor till stora, internationella varumärken. Perfekt för shoppingrundan!

Friluftsliv och parkbesök

Hägerneholms stadspark kommer att stå färdig under 2015-2016. Här skapas en öppen park med goda möjligheter för lek och rekreation. I parkens mitt anläggs ett grönt parktorg med sittplatser, planteringar, utomhusgym, idrottsplats, pulkabacke, odlingslotter och gångvägar. I Hägerneholm finns alla möjligheter till ett naturnära och aktivt liv. Skidåkning, ridning och bad är exempel på friluftsaktiviteter som kan utövas i området.

Mäklaren berättar

Trevliga Täby attraherar många bostadsköpare

Många är redo för familjelivet och kan tänka sig att flytta lite längre ut, men inte för långt. Då passar Täby perfekt. Täby är en av Stockholmsregionens snabbast växande kommuner, och när Roslagsbanan förlängs in till city blir redan bra kommunikationer ännu bättre, säger Mattias, mäklare på ERA.

Läs artikeln

Finns i närheten

Arninge Centrum – 1.10 km

Täby Centrum – 6.38 km

Hägerneholmsskolan – 500 m

Ullnaskolan – 878 m

Buss 629 (Danderyds Sjukhus) – ca 400 m 

Buss 615 (Täby Centrum) – ca 400 m 

Buss 686 (Kista) – ca 400 m

Buss 686 (Norrtälje) – ca 400 m

Buss 608 (Humlegården) –  ca 400 m 

Från Danderyds Sjukhus tar du dig lätt med tunnelbanan in till Stockholm och når byte av bussar till bl.a. Kista, Vaxholm, Norrtälje m.m.

Ullnasjön – 1.3 km

Skavlöten – 2.05 km

Rönninge By – 2.74 km

Basket/Fotbollsplan – 500 m

Hägerneholmsparken – 500 m

Laserdome & Bowling – 1.11 km

Leos lekland – 972 m

Max – 1.4 km

McDonalds – 3.70 km

ChopChop Asian Express – 1.6 km

Gotti – 1.66 km

Mer info om

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!