Projekt

Försäljning pågår

Brf Högbobäcken

Falun, Surbrunnshagen

  • Antal bostäder 18 radhus
  • Pris Från 2.395.000 kr
  • Inflyttning Hösten 2021

Nybyggda, centrala radhus för livsnjutare

Vad sägs om att bo på promenadavstånd från hela stadens utbud, och all service du behöver? Och ändå ha din egen lilla trädgård med fina uteplatser att njuta av? Nybyggda radhus så här nära centrum hör inte till vanligheterna. Men i Faluns nyaste stadsdel Surbrunnshagen har du chansen! Här bygger vi på OBOS 18 radhus om 115 kvm i bekväm bostadsrättsform, precis intill Högbobäcken som porlar genom området.

Surbrunnshagen kommer att bli en härlig trädgårdsstad med varierad bebyggelse och gott om gröna ytor. Här är det enkelt att trivas i våra välkomnande radhus med fem rum och kök, öppen planlösning och stora ljusinsläpp. Välkommen till Brf Högbobäcken!

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Hösten 2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 18 radhus
  • Boarea 115 m²
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Pris Från 2.395.000 kr
  • Månadsavgift 4.997 kr/mån
  • Inflyttning Hösten 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Försäljning pågår!

Har du hittat ditt drömhus och vill veta mer?

Då är du välkommen att kontakta mäklarna eller OBOS kundansvarig som gärna hjälper dig vidare i dina husdrömmar. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig - Projektsamordnare

Pernilla Eriksson

010-434 13 82

Mäklare

Sofie Larsson

070-399 22 56

Mäklare

Jonas Sjöström

070 279 80 10

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Radhus för det goda livet

Ljust ute, ljust inne. Dessa pärlor till hus pryder sin plats i den gröna, sköna miljön. Husen har ett stilrent formspråk som samsas med den levande känslan som bara ett trähus kan ge. Fasadernas mjuka färgsättning ger området en lugn och välkomnande känsla och mitt i allt detta sitter du, på din egen uteplats, och lyssnar på fåglarnas kvitter och Högbobäckens porlande. Ta en kopp till, det är du värd!

Här bor du bättre än bra

Som sig bör i en trädgårdsstad får alla hus en egen liten entréträdgård med uteplats. På baksidan av husen finns ditt privata gröna rum med den stora altanen som kronan på verket. Och när vi kliver in möts vi av 115 ljusa, välplanerade kvadratmetrar med alla bekvämligheter. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan – och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. 

Se objekt och priser i boväljaren!

Modellbeskrivning

Läs mer om husen på 115 kvadrat

Längtar du efter det bästa av två världar? Då är det här ett hus för dig. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, lagom stort och lättstädat – med härliga sociala ytor som bjuder in till trevliga stunder. Men här finns också utrymme för alla att hitta sin egen, privata vrå.

Läs mer om husmodellen!

Projektutvecklaren berättar

Varför välja Högbobäcken?

Härliga radhus med egen trädgårdstäppa, på bekvämt avstånd från hela Falu centrums utbud. Här berättar vår projektutvecklare Sara Hägglöv om varför du ska flytta till Brf Hägbobäcken.

Läs artikeln!

Tillval

Sätt din egen prägel på huset!

Husen i Högbobäcken har en bra utgångsstandard men färg och form är personligt och med hjläp av tillval kan du sätta din egen prägel på exempelvis kakel, kliner och knoppar.

Titta i tillvalsbroschyren

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

 

Trädgårdsstaden nära staden

Surbrunnshagen byggs som en trädgårdsstad med gott om grönska och blandad bebyggelse med stor variation – inget tråkigt, likriktat villaområde med andra ord. Här bor du på bekvämt avstånd från Falu centrums hela utbud av shopping, restauranger och nöjen. Med cykel tar du dig dit på ett par minuter, eller varför inte ta en skön promenad? Det är inte mer än två kilometer till Stora Torget. Och det är ingen kris om du glömt någon ingrediens till middagen: du har gångavstånd till både ICA Maxi och Willys.

Trivsamt då som nu

Visste du att man en gång i tiden samlades här för att dricka brunn? Surbrunn, Sveriges första hälsobrunn fanns i den nordvästra delen av området. Och än idag är det något med den här platsen som får en att sänka axlarna och andas ut. Kanske är det vindens sus i de vackra gamla tallarna, kanske är det porlandet från Högbobäcken? Oavsett vilket: här är det enkelt att trivas.

Områdeschefen berättar

Viktigt för Faluns utveckling!

Om man får tro Johan Appelberg, projektchef för Surbrunnshagen, så är det nya området väldigt viktigt för utvecklingen av Falun. 

Läs hela intervjun!

Hemvändaren Hanna berättar

Allt man behöver finns i Falun

Att bo i Falun har många fördelar: Här har man promenad- och gångavstånd till det mesta - inte minst om man bor i Surbrunnshagen. Falubon Hanna delar med sig av sina bästa Falun-tips!

Läs artikeln!

Finns i närheten

- ICA Maxi – 700 m
- Willys – 800 m
- Handelsplats Majoren – 300 m
- Falu Lasarett – 1,1 km
- Norslunds Vårdcentral – 1 km

 

- Förskolan Talento – 300 m
- Hälsinggårdsskolan (F-9) – 2,1 km

 

- Busshållplats – 100 m
- Resecentrum Falun – 1,5 km
- Dala Airport – 28,9 km

 

- Lugnet – 2,4 km
- Vardagsstark (gym och gruppträning) – 1 km

 

- Magasinet – 1,2 km
- Dalateatern– 2,1 km
- Biografen Falan – 2,5 km
- Falu Stadsbibliotek – 2,2 km
- Bergströms Galleria – 2,3 km
- Falan Galleria – 2,4 km

 

- Basta! Italiensk Restaurang – 2,5 km
- Banken Bar & Brasseri – 2,5 km
- Frank – 2,3 km
- McDonalds – 1,2 km

 

Om livet i Brf

En trygg och bekväm boendeform

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Varför välja hus i trä?

Lika modernt nu som då!

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!