Bara ett hus kvar!

Projekt

Försäljning pågår

Hammarskaftet

Västerås, Hemdal

  • Antal bostäder 6 stadsradhus
  • Pris Från 3 740 000 kr
  • Inflyttning April och juni 2019

Nyproduktion av stadsradhus på populära Hemdal

På populära Hemdal i Västerås bygger OBOS 6 st stadsradhus i storlekarna 4-7 rum och kök, ritade av Krook & Tjäder Arkitekter. Bostäderna säljs som äganderätter.

Här bor du i ett trivsamt och populärt bostadsområde med blandad bebyggelse. Njut av ett nyproducerat stadsradhus i ett uppvuxet område med bekvämt cykelavstånd till centrum och direkt närhet till Västerås sjukhus. 

Välkommen till Hammarskaftet!

Dela detta

Bara ett hus kvar!

Nu har vi endast ett hus kvar till salu i Hammarskaftet. Hör av dig till vår säljare Thomas Singelman så hjälper han dig vidare i dina bostadsdrömmar. 

Thomas Singelman

Säljare

thomas.singelman@myresjohus.se
070-580 80 95

Sabah Osman

Kundansvarig

sabah.osman@obos.se
010-434 13 57

Anmäl dig på projektet så hör vi av oss!
Projektfakta
  • Antal bostäder 6 stadsradhus
  • Boarea 97-133 m²
  • Antal rum 4-7 rum och kök
  • Pris Från 3 740 000 kr
  • Inflyttning April och juni 2019
  • Upplåtelseform Äganderätt

Få mer information

Intresseanmälan

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Moderna stadsradhus med egen trädgård

Husen är i två plan med gråmålad stående fasadpanel med plåttak. Samtliga bostäder har egna trädgårdar med möjlighet till trädäck och trädgårdsyta för eget färdigställande.

Entré till bostäderna är från Solhemsgatan eller Vargbogatan. Husen är i två plan med gråmålad stående fasadpanel med plåttak. Samtliga bostäder har egna trädgårdar med möjlighet till trädäck och trädgårdsyta för eget färdigställande.

5 av 6 hus har balkong. För att skapa mer privata trädgårdar är huskropparna förskjutna, vilket märks tydligast för radhusen mot Solhemsgatan. Till alla hus hör ett utvändigt förråd. Husen har stenlagd entrésida och stenlagd eller asfalterad parkeringsplats.

Läs mer om vårt sista lediga hus i Hammarskaftet!

Artikel

OBOS slår huvudet på spiken i Hammarskaftet

De sex stadsradhusen erbjuder någonting helt unikt just nu – nya, fräscha äganderätter i centrala Västerås med inflyttning redan till våren 2019. Projektutvecklare Emma Karlsson berättar här mer om hur området har växt fram.

Läs hela artikeln här

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Hus med 90 år på nacken

Husen tillverkas som planelement i OBOS fabrik i Småländska Myresjö där även dem välkända Myresjöhusen tillvekas. Där har man byggt hus av trä i över 90 år vilket borgar för säker produktion och hög kvalitet. 

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Känn dig som hemma på Hemdal

Hemdal har under senare år genomgått en större omdaning och har blivit ett mycket attraktivt bostadsområde. Här bor du centralt i redan uppvuxna omgivningar. Från området har du cykel- och gångavstånd till de flesta vardagsnödvändigheter som skolor och förskolor, matbutiker och annan service. Dessutom tar du dig enkelt till pulsen i Västerås city med dess shopping- och nöjesutbud.

Nära till det mesta

Från Hammarskaftet har du cirka 2 km till city, hit tar du dig smidigt via en 10 minuters bussresa eller 10-15 minuter med cykel. Du har också goda anslutningsmöjligheter till E18.

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!