Bo 100 meter från havet!

Projekt

Försäljning pågår

Havsudden

Björkenäs, Pukavik

  • Antal bostäder 5 villor
  • Pris från 2 945 000
  • Inflyttning Sommar/Höst 2019

Nybyggda villor mitt i skärgårdsdrömmen!

Vackra Pukavik, mellan Sölvesborg och Karlshamn, är för många ett riktigt semesterparadis. Nu har du chansen att bo här året om. Med 100 meter ner till havet bygger vi nu 5 nya friliggande villor som äganderätter i modellen Villa Kalmar – en av vårt dotterbolag SmålandsVillans mest populära hustyper.

En rymlig tvåa med en boyta om 95 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga umgänges ytor för familjen. Det kan också vara en smart investering om man vill bo i en tvåa men vill kunna sälja möjligheterna till en sjua i ett senare skede – eller ska barnbarnen ha en egen våning när de kommer och hälsar på? Villa Kalmar kan också vara den perfekta lösningen när du letar efter ett fritidshus. Bara fantasin sätter gränserna!

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Infoträff
Säljstart
Byggstart
18 juni
Inflyttning
Sommar/Höst 2019
Projektfakta
  • Antal bostäder 5 villor
  • Boarea 95-156 m²
  • Antal rum 3-8 rum
  • Pris från 2 945 000
  • Inflyttning Sommar/Höst 2019
  • Upplåtelseform Äganderätt

Visningar

Visningshus i Kv Havsudden

Tids­bokning

Ekholmsvägen, Pukavik

Boka tid

Försäljning pågår!

Har du hittat ditt drömhus och vill veta mer?

Då är du välkommen att kontakta mäklarna eller OBOS kundansvarig som gärna hjälper dig vidare i dina husdrömmar. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nicole Wångne

010-434 12 48

070-601 01 52

Säljare

Kjell Warnquist

010-434 15 28

Säljare

Magnus Hoffner

010-434 12 36

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Grönt, skönt och havsnära

Kvarteret Havsudden får ett lugnt, barnvänligt läge i ett område med blandad bebyggelse av både villor och sommarhus, omgivet av vacker natur och bara 100 meter från havet. Här finns med andra ord alla möjligheter till bad, båtliv och fiske inom räckhåll. Husens fasader färgsätts i mjukt grått med vita snickerier, ett utmärkt val för husmodellen som dessutom passar väl in i omgivningarna.  

Med alla bekvämligheter   

När du flyttar in är din trädgård finplanerad, det innebär att gräsmatta, häckar och grusade ytor finns på plats. Men här finns ändå gott om utrymme för dina gröna fingrar att skapa ditt alldeles egna trädgårdsparadis. Men ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska vara praktiskt också. Därför ingår både en egen carport och ett stort förråd på 10 kvm, med plats för allt från vinterdäck till fiskegrejer. 

 

Välkomnande villor för alla

I sin ursprungliga form har härliga Villa Kalmar en boyta om 95 kvm. När familjen växer går det bra att inreda övervåningen i er egen takt, då blir boytan hela 156 kvm. Husen kännetecknas av en social, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredning och utrustning är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver och för att underlätta vardagspusslet, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? 

Läs mer om Villa Kalmar

Med gott om plats för uteliv

Längtar du till vårens första utomhusfika, sommarens grillkvällar eller att inleda hösten med en mysig kräftskiva på din egen uteplats? Inga problem, här finns gott om plats att bygga en rejäl altan – eller två. Vi har lagt grunden, sedan får din skaparlust ta över och bestämma hur du vill att din uteplats ska se ut. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis på resten av tomten. Föredrar du att mest bara vara? Inga problem, du väljer själv hur din trädgårdsdröm ska se ut. 

Artikel

Dags att lämna stan och flytta närmare havet?

När barnen flyttat ut och radhuslivet förlorat sin charm – flytta ut du med! Stefan och Eva valde nybyggd 1,5-plansvilla i Björkenäs, Pukavik. 

Läs mer här!

PDF

Ta en titt på kvarteret

Här kan du ta en titt för hur vi planerar kvarteret i Kv Havsudden. Vart i kvarteret skulle du vilja bo?

Se större bild!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Nära till vardagslyx

I Pukavik med omnejd finns massor att upptäcka, inte minst i form av fina naturupplevelser. Närheten till havet bjuder förstås in till såväl bad- som båtliv. Pukaviks båtklubb ligger bara ett par minuters promenad bort, där finns också en liten barnvänlig badstrand. Vi ska heller inte glömma fisket, dels på hemmaplan i Pukaviksbukten, men det är heller inte långt till det berömda laxfisket i Mörrumsån. 

Nära till upplevelser

Längs med Mörrumsån går den fina Laxaleden som erbjuder 30 kilometer vandring genom Blekinges vackra natur. Och varför inte utforska skogarna med svampkorgen i högsta hugg? En söndagsutflykt till någon mysig ö, som Tjärö utanför Karlshamn eller Hanö utanför Sölvesborg är också ett härligt nöje. Och om du vill besöka en Sveriges största musikfestivaler, Sweden Rock Festival i Norje, kan du ta cykeln dit.

Nära till stadsliv av olika slag

Man skulle kunna tänka att Pukavik ligger lite avsides, men i själva verket är byn väldigt strategiskt placerad. Sedan omdragningen av E22 har Pukavik inte längre någon stor väg som går igenom byn, vilket bidrar till den lugna, mysiga atmosfären. Men du har fortfarande nära ut på nya vägen, vilket gör att du snabbt och enkelt tar dig både till pittoreska Sölvesborg och till det lite större utbudet i Karlshamn. Du når båda orterna på en kvart med bil, och föredrar du att åka buss går det också bra. Busshållplatsen ligger alldeles i närheten av området. Även till Olofström tar du dig på ungefär en kvart med bil, och lägger du på ytterligare 15 minuter så är du framme i Kristianstad.

Och ännu närmare till service

Allra närmast är det till Mörrum, där det finns både matbutiker, restauranger, bibliotek, förskolor och skola upp till årskurs 9. Mörrum finns också ett rikt föreningsliv med till exempel ridsport, badminton, konståkning och hockey. Och fotbollsverksamhet finns ännu mer lokalt, i klubben Björkenäs-Pukaviks IF.

 

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Fördelar med trähus

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!