Boka tid för visning!

Projekt

Försäljning pågår

Kv London

Växjö, Torparängen

  • Antal bostäder 5 radhus
  • Pris Från 4 195 000 kr
  • Inflyttning Direkt!

Nya moderna stadsradhus i Växjös nya stadsdel

På Torparängen vid södra Bergundasjön har OBOS byggt 5 moderna stadsradhus i två och tre plan. Alla med en terrass, egen trädgård och parkering.

Med närhet till både natur, sjö och stad kan läget inte beskrivas som annat än fantastiskt. Välkommen till Kvarteret London!

Dela detta
Projektfakta
  • Antal bostäder 5 radhus
  • Boarea 138-153 m²
  • Antal rum 6-7 rum och kök
  • Pris Från 4 195 000 kr
  • Inflyttning Direkt!
  • Upplåtelseform Äganderätt

Välkommen på visning!

Du är varmt välkommen att se området och ställa dina frågor till vår mäklare. Läs mer information och boka en visning här.

Klicka här för att boka en visning

Försäljning pågår!

Har du hittat ditt drömhus och vill veta mer?

Då är du välkommen att kontakta mäklarna eller OBOS kundansvarig som gärna hjälper dig vidare i dina husdrömmar. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nicole Wångne

010-434 12 48

070-601 01 52

Mäklare

Evelina Simonsson

0735-41 00 51

Mäklare

Rebecca Birgersson

0708-27 68 98

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Smarta radhus med flera uteplatser

Kvarteret London erbjuder välplanerade 6-7 rok med tre uteplatser, som ger dig möjlighet att kunna följa solens timmar under dagen. Moderna uttryck med öppna planlösningar, smakfulla materialval och spännande fönsterpartier.

Bostäderna har en hög standard och präglas av en snygg design, där vackra detaljer som liggande träpanel förbinder våningsplanen. Sex radhus erbjuder ett tredje våningsplan i form av ett loft. Det är delvis öppet mellan våning två och tre, vilket skapar en generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp - välkommen hem!

Ett riktigt smart hem!

Bostäderna är utrustade med Myresjöhus system "Ett smart hem". Det innebär ett toppmodernt system installerat i hemmet som bland annat kan reglera belysning, värme, och ventilation via en och samma plattform.

Läs mer om "Smarta hem"

Hus med 90 år på nacken

Husen tillverkas som planelement i OBOS fabrik i Myresjö utanför Vetlanda. Där har man byggt hus av trä i över 90 år vilket borgar för säker produktion och hög kvalitet. När väggar, bjälkar och tak är klara går de på lastbil och när de når byggarbetsplatsen är det bara att montera ihop huset. Riktigt smart!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Torparängen

Kvarteret London ligger vid Södra Bergundasjön i norra delen av Teleborg. Här planerar OBOS att uppföra 10 moderna radhus i två och tre plan med öppen planlösning och stora härliga umgängesytor. Bostäderna är ritade av slottsarkitekt Gunilla Svensson.

Mellan skog och stad

Oavsett om det är pulsen i Växjö centrum eller naturupplevelser som lockar är det enkelt att ta sig dit. Här finns flera busslinjer som gör att du tar dig till centrum eller andra delar av staden på några minuter. Från Torparängen till Växjö centrum är det ungefär 3 kilometer.

Aktiv fritid

Här finns alla möjligheter till en aktiv fritid. Vad sägs till exempel om promenader i mysiga lövskogsområden utmed Södra Bergundasjön eller i Teleborgs slottspark? Mitt i Teleborg finns även Teleborgsskogen med ett två kilometer långt motionsspår. För den sportintresserade finns tennisanläggningar, gym, idrottsplaner och en stor idrottshall i närheten.

Skolor och service

Teleborg erbjuder ett bra serviceutbud som skapar goda möjligheter för en aktiv och bekväm tillvaro, som till exempel livsmedelsbutiker och restauranger. Här finns också bland annat Furutåskolan (F-6), Ljungfälleskolan (F-6), och flera olika förskolor. Det planeras dessutom för en helt ny förskola i området och Linnéuniversitetet ligger på gångavstånd. 

Finns i närheten

Cirkle K 1,4 km 
Ica Kvantum 1,9 km 
Willys 2,4 km
 
 

Furutå skolan 600 m

Grimmans förskola 1,4 km

Torpa förskola 1,5 km

Ljungfälleskolan 1,6 km

Förskolan Skeppet 1,9 km

Linnéuniversitetet 1,8 km

Busstation 230 m 

Tennisbana 1,6 km

Teleborgshallen 1,6 km

VUGI/Olympia Träningscenter 2,5 km 

Linnéträdgården i Växjö 2,3 km 

Naturreservat Teleborg 2,9 km

Linnea teatern 550 m

Plaza del davine Spa 1 km

Lekplats sagolandet 1,7 km

Filmstaden 4,8 km

Grand Samarkand 5,9 km 

 

 

Subway 1,5 km

Grilleriet Burgers Växjö 4,7 km

PM & Vänner 4,9 km 

Pinchos 4,9 km 

Varför välja nyproduktion?

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Varför ett hus i trä?

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!