Projekt

Under planering

Sundby Allé

Stallarholmen, Sundby Gård

  • Antal bostäder 6 villor och 4 parhus

Vi bygger villor och parhus i Stallarholmen

I Stallarholmen, Strängnäs planerar OBOS ett projektområde med 90 bostäder i blandad bebyggelse. I Sundby Allé bor du i äganderätter där vi planerar att sälja sex villor och fyra parhus.

Här bor du lugnt och naturskönt samtidigt som det bara tar en timma att ta dig till Stockholm. 

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett stadsdelsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekter ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse för projektområdetså hör vi av oss när vi har mer information om kommande projekt. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår projektutvecklare Sara Hägglöv.

Sara Hägglöv
sara.hagglov@obos.se
010-434 14 16

Projektfakta
  • Antal bostäder 6 villor och 4 parhus
  • Upplåtelseform Äganderätt

Få mer information

Intresseanmälan

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!