Projekt

Försäljning pågår

Sundby Strand 4

Stallarholmen, Sundby Strand

  • Antal bostäder 49 tomter
  • Pris Från 475 000 kr

Bygg nytt i Sundby Strand!

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred - Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm. Här erbjuder Myresjöhus och Smålandsvillan tomter för ditt egna drömhus och resan börjar här!

På de 49 tomter vi säljer i området kan du bygga hus med antingen Myresjöhus eller SmålandsVillan. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. 

Dela detta

Försäljning pågår

Tomterna i Sundby Strand 4 börjar på 475 000 kr och anslutning till VA, fiber och el tillkommer. Nedan kan du gå vidare till Myresjöhus och Smålandsvillan för att titta närmare på tomtkartan och hitta ett lämpligt hus för din nya tomt!

Projektfakta
  • Antal bostäder 49 tomter
  • Tomtarea Från 1 020 m²
  • Pris Från 475 000 kr

Få mer information

Intresseanmälan

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Stallarholmen är något alldeles extra

Stallarholmen passar perfekt för dig som vill bo lugnt och naturnära – men ändå ha service inom räckhåll. Det här är en ort som sprudlar av kreativitet och har gott om eldsjälar som får saker gjorda. Det mesta händer i det gula industrihuset, här ordnas mängder av aktiviteter för alla åldrar – året om. Missa till exempel inte den populära Korv & Bröd festivalen på vårkanten varje år.

Bad, båtliv och annat skoj

Att bo med närhet till vatten är något alldeles extra. Här har du alla möjligheter till svalkande dopp och spännande utflykter med båt. Barnvänliga Östabadet ligger till exempel mitt i byn. Och trots att Stallarholmen inte är så stort finns här massor av aktiviteter: fotboll, skytte, ridning, yoga, capoeira, dans, barngymnastik och mycket mer. Här finns också Sveriges största vikingaförening som bland annat ordnar en årlig välbesökt vikingafestival.

Vardagsliv och vardagslyx

Här har du bekvämt gångavstånd till såväl förskola som skola (F-6). Färskt surdegsbröd av högsta klass handlar du på Printz Bageri och såväl vardagsmat som ingredienser till fredagsmyset finns på ICA Supermarket Skeppet. Stallarholmen har också rekordmånga småföretag som hjälper till med att sätta guldkant på din vardag med allt från frisör till veterinär och vintagekläder.  

Med stadslivet inom räckhåll  

Stallarholmen ligger inte bara vackert vi Mälaren, utan även strategiskt placerat mitt emellan Strängnäs och Mariefred, omkring en kvart från vardera orten med bil. Till Stockholm tar du dig på en timme, till Eskilstuna tar det omkring 20 minuter och på knappa 40 minuter är du framme i Södertälje. Vill du hellre åka kollektivt har du nära till bussen som tar dig till Strängnäs – eller till Läggesta station där du sedan kan åka vidare mot Stockholm med tåg.