Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över. Här berättar vi mer om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem så trygg och enkel som möjligt.

Extra viktigt i en orolig tid

Coronavirusets framfart har skakat om hela vår tillvaro. Vi förstår att läget kan kännas osäkert, med tanke på att ingen vet exakt hur vår ekonomi och arbetsmarknad kommer att påverkas. Men vi jobbar på för att fortsätta uppfylla bostadsdrömmar. För vi vet att drömmarna finns kvar, och behovet av att hitta hem likaså.

Alltid tydliga och tillgängliga

Oavsett om du väljer att bo i bostadsrätt eller med äganderätt lämnar vi tydliga garantier, dessa kan du läsa mer om i artiklarna lägre ner på sidan. Du ser exakt vad som ingår i ditt köp, och eftersom du betalar ett fast pris vet du exakt vad ditt nya hem kostar. Vi finns också här för dig under hela bostadsresan, även efter att du flyttat in – alltid redo att svara på dina frågor.

Tydligt vad som gäller!

Våra garantier och försäkringar

Att känna sig trygg i sitt hem är det viktigaste av allt och när man köper en ny bostad. Och när du köper den av oss på OBOS omfattas köpet såklart av omfattande garantier och försäkringar. 

Vad gäller för bostadsrätter?

Vad gäller för äganderätter?

Så jobbar OBOS i Coronatider

Ansvar, omtanke och nytt tänk - för trygghetens skull

På kort tid har hela vår omvärld förändrats, och vi på OBOS följer utvecklingen noga. Här berättar vår affärschef Jimmy Bäckstrand mer om hur vi ser och agerar på situationen.

Läs mer

I samarbete med Nordea

Köp äganderätt utan amortering i två år

I samarbete med Nordea erbjuder OBOS amorteringsfrihet i två år för dig som just nu köper en äganderätt från oss.

Läs mer om amorteringsfrihet!

Ett nytt hem

Att flytta till ett nybyggt hem är en speciell upplevelse. Här hittar du inspiration, visningar och information för dig som vill flytta till ett nytt hem hos OBOS.

Läs mer om ett nytt hem