Två rum och kök: livskvalitet på 53 kvm

Det är inte mängden kvadratmetrar som gör det – utan hur de är disponerade. Dessa ljuvliga lägenheter är ett perfekt exempel på hur en smart planlösning skapar plats för att leva livet. Egen balkong, fullutrustat kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare gör också sitt till för trivseln!

Varmt välkommen in!

Vi kommer in i en rymlig entré, med en stor klädkammare där du kan hänga undan vinterkläderna. Invid entrén ligger också lägenhetens fräscha badrum med WC och dusch. Här hittar du både tvättmaskin och torktumlare som gör det smidigt att ta hand om tvätten.

Ett kök för vardagsmat och festmiddagar

Lägenhetens moderna kök ligger lite lagom öppet mot vardagsrummet. Här finns all utrustning du behöver för att fixa såväl snabbnudlar som trerätters. En trevlig bardisk sätter extra guldkant på kökstillvaron. Här sitter man gärna och håller kocken sällskap.

Plats för trevliga stunder

Vardagsrummet rymmer både soffa och matbord, utan problem. Funderar du på hur du ska möblera? Vi har samlat några riktigt bra tips för hur du inreder kvadratsmart här. Från vardagsrummet kliver du också ut på din egen inglasade balkong – den står redo för alla tänkbara trevligheter.

Och rum för vila

När kalaset är slut är det skönt att dra sig tillbaka. Lägenhetens sovrum ligger lite avskilt med ingång från köket. Här finns plats för en dubbelsäng – utan att försaka garderober. En lugn och skön, privat oas i tillvaron.

Utrymme för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Och genom att göra smarta möbelval räcker 53 kvm långt, kolla in våra tips här.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer det mesta, förrådet hittar du direkt utanför ytterdörren. Bilen parkerar du på kvarterets gemensamma parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

 • Fullutrustat kök
 • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
 • Sovrum med plats för dubbelsäng
 • Bra förvaring
 • Inglasad balkong

Ja, visst är husen fina! Vår mäklare i projektet vill säkert berätta ännu mer om dem för sig också. Gå in på projektsidan så hittar du kontaktuppgifter där eller lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Säljstarten beräknas till våren 2020.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Dansbandet 1

Norrköping, Sandtorp

 • Kommun Norrköping
 • Antal bostäder 32 lägenheter
 • Boarea 53 - 95 m²
 • Pris Från 1.620.000 kr
 • Inflyttning Hösten 2021
 • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer