Parhus 101 kvm: ljust och luftigt för den sociala familjen

Längtar du efter ett ljust och luftigt hem med gott om plats för socialt umgänge – men där varje familjemedlem också hittar sitt eget krypin? Då kan detta vara huset för er! Härliga öppna sällskapsytor med en fin altan som kronan på verket, tre sovrum och alla bekvämligheter på plats när du flyttar in. Var det någon som sa livskvalitet?

Stig in!

Direkt när vi kommer in i den välkomnande entrén möts vi av ljuset: härifrån ser du nämligen rakt ut till baksidan av huset. Vi hänger av oss ytterkläderna och kikar in i husets ena badrum, ett fräscht sådant med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och ett fint litet fönster som extra bonus. Sedan kliver vi direkt in i husets hjärta: den fina öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Ett kök att trivas i

Det här moderna köket är fantastiskt snyggt, funktionellt och utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr, med fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Vid det stora fönsterpartiet blir det perfekt att placera ett matbord med plats för många middagsgäster, och eftersom köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen behöver du aldrig känna dig ensam vid spisen. Här har vi också gjort det lite enklare för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nya kök: du kan välja mellan färdiga tillvalspaket i tre olika stilar. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Utrymme för umgänge

I vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffmys. Stora fönster släpper in ljuset, och härifrån kliver du också ut på din ljuvliga altan som står redo för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med grannarna. Här är det gott att leva!

Rum för avkoppling

Nu är det dags. Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum, det största av dem är utrustat med en lyxig skjutdörrsgarderob. Övervåningen bjuder också på ett badrum med WC och dusch, ett praktiskt förråd – och ett härligt allrum som passar perfekt för både fredagsmys, filmkvällar och tv-spelande.

Plats för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om klinkergolv i entré, kakel och klinker i det stora badrummet, kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Och alla praktiska detaljer på plats

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen parkeringsplats i anslutning till bostaden, varje hus får två platser. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Fördelar 101 kvm

• 3 sovrum
• Fina sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• Badrum med tvättmaskin och torktumlare
• Fin altan på baksidan av huset
• Förråd

Har vi fångat ditt intresse?

Gör en intresseanmälan så får du mer information.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Fällkilen

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 34 parhus
  • Pris Från 3.995.000 kr
  • Inflyttning Från aug 2021 - feb 2022
Läs mer