Laster resultat
Slutsålt

Brf Fällkilen

Länna har ett fantastiskt fint läge i Huddinge kommun. Här bor du grönt och skönt, mellan sjöarna Drevviken och Magelungen – samtidigt som du tar dig in till Stockholm på cirka 20 minuter. Just här planerar vi nu att bygga riktigt fina parhus om 101 kvm.

Slutsålt!

Intresset för projektet har varit mycket stort och projektet är slutsålt. Klicka på Sök Bostad i menyn ovan för att se andra bostäder som OBOS planerar i närheten.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.208678,18.132596. Se kartan på Google

Skog i Länna utanför Stockholm

Ett bekvämare sätt att leva villalivet

I Länna kan du njuta av härligt friluftsliv och aktiviteter inpå knuten, samtidigt som storstadens shopping och nöjen finns inom räckhåll. Shopping har du förresten gott om även i närområdet, Länna Köpcentrum (eller Länna Market som det numera heter) har till exempel en hel del att erbjuda. Populära Engelska Skolan och förskolan Blåbärsstället ligger båda på promenadavstånd från Brf Fällkilen. I Skogås, bara en kort cykeltur bort, hittar du ännu mer service. Där hoppar du också på pendeltåget som tar dig till Stockholm på 20 minuter. Vardagspusslat och klart!

Smidig vardagslogistik

Från Länna tar du dig in till Stockholm på cirka 20 minuter med bil. Föredrar du pendeltåget tar resan från Skogås station också runt 20 minuter. Till stationen – och till butiker, restauranger, vårdcentral och all annan service i Skogås tar du dig enkelt med cykel, buss eller till fots. Cykelturen tar under 10 minuter. Och vill du ta dig söderut istället

Med fina möjligheter till vardagslyx

Huddinge har inte mindre än 13 naturreservat, så Länna är perfekt för dig som uppskattar att vara ute i naturen. Allra närmast ligger Drevvikens naturreservat, som bland annat lockar med flera fina badplatser. För dig som föredrar att bada mer avskilt finns även gott om klipphällar att välja mellan. På vintern plogas isen upp för härlig skridskoåkning om vädret tillåter. Pimpelfiske är också populärt vid den årstiden, men Drevviken är omtyckt bland sportfiskare året om.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Fällkilen och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen

Titta närmare på husen

Längtar du efter ett ljust och luftigt hem med gott om plats för socialt umgänge men där varje familjemedlem också hittar sitt egna krypin? Då kan detta vara huset för er!

Läs mer om parhus 101 kvm
Livet i området

Livet i området

Länna har ett fantastiskt läge mellan två sjöar, Drevviken och Magelungen, i Huddinge kommun. Det är ett växande villaområde med nära till så mycket.

Läs mer om att bo i Länna
Varför välja Fällkilen?

Varför välja Fällkilen?

Allt fler upptäcker ljuvliga Länna. Inte konstigt alls, här har du både nära till natur och service - men också bra pendling in till Stockholm. Och så kan du uppfylla husdrömmen i ett härligt parhus, förstås.

Läs mer om Brf Fällkilen här