Hem för vardagsliv och vardagslyx

Vad sägs om att bo omgiven av vackra skogar, åkermark och bondgårdar? I ett parhus med gott om villakänsla, men utan klassiska villabekymmer? Det är precis vad du får i Brf Talldungen. Välkommen till en vardag med alla möjligheter till sköna skogspromenader, härliga lekar och ute-njut – kanske i sällskap av dina trevliga grannar?

Luftigt och trivsamt

Den vackra naturen förtjänar att behandlas med respekt. Därför ser vi till att Brf Talldungen blir ett luftigt och trivsamt kvarter som smälter in i sin miljö. Här ska du tydligt känna att du bor i ett hus byggt i trä – därför pryds fasaderna av liggande träpanel och färgsätts i mjuka, jordnära toner som passar perfekt in i naturen runt omkring. Kvarteret bjuder också på en harmonisk variation mellan olika kulörer och designelement: vissa hus flirtar med det klassiska stilidealet och får spröjsade fönster – andra får en lite modernare stil: allt för att förstärka känslan av det egna hemmet.

Hem att leva livet i

Här kan du välja mellan parhus i tre olika storlekar: 107, 120 eller 137 ljusa och välplanerade kvadratmetrar i två plan. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan, och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Med andra ord finns här gott om plats för att leva livet, oavsett hur ditt liv ser ut.

Ljust, fräscht – och praktiskt

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är vald med omsorg, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget förråd och två parkeringsplatser.

Och gott om plats för utelivet

Alla bostäder får fina uteplatser att njuta av. Kvarteret kommer också att få en egen lekplats, perfekt för småttingar med spring i benen. Varje hus får en egen lättskött tomt där du i lugn och ro kan skapa ditt alldeles eget trädgårdsparadis. Kanske blir det här du förverkligar drömmen om att odla egna gröna godsaker? Oavsett vad du föredrar bor du bekvämt i bostadsrättsform, i ett välbyggt och välutrustat hem – fritt från klassiska villabekymmer.