Kedjehus och fristående hus 120 kvm

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda. Fyra sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor och ljuvliga uteplatser, till exempel.

Kliv in – och känn dig som hemma!

Innan vi kliver in slänger vi ett öga på den trevliga uteplatsen vid entrén. Kanske skulle gungstolen du såg i second hand-butiken passa fint här? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett trivsamt sovrum – perfekt för gäster eller familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare som kommer att göra vardagen till ett rent nöje. Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Ett kök som har allt

Det moderna köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot matplatsen, men delas av med en vägg mot vardagsrumsdelen, vilket skapar en behaglig känsla av rum i rummet. Dessutom slipper du se diskberget när du myser i soffan – som boende i Tahe finns det betydligt vackrare berg att upptäcka…

Plats för att leva livet

Den luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för ett rejält matbord, utan att försaka soffmyset. Härifrån kliver du direkt ut på din stora altan med trädäck, där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna. Kanske sträcker sig festligheterna ända ut på gräsmattan?

Tre trevliga sovrum till

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum, ett badrum med dusch och WC, liksom ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong.

Utrymme för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch?

Gott om praktiska detaljer

För att ett hem ska vara trivsamt måste det också vara praktiskt. Därför har varje hus ett praktiskt förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen? Den parkerar du i din egen carport. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • 4 sovrum, varav ett på nedervåningen
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Dubbla uteplatser
  • Förråd och carport

Projekt

Kommande försäljning

Brf Trolleberget

Taberg, Tahe

  • Antal bostäder 24 rad- och kedjehus
  • Pris Från 2.200.000 kr
  • Säljstart 7 oktober
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer