Radhus 107 kvm

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus.

Välkommen in!

Innan vi kliver in stannar vi till på den lilla, mysiga uteplatsen vid entrén. En perfekt plats när du vill njuta av morgonkaffet i lugn och ro, innan de andra i familjen vaknar till liv. Precis innanför hittar vi bekvämligheter som husets ena badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare – och en smart förvaringsyta i form av ett förråd under trappan. Sedan tar en härlig umgängesyta vid, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Ett kök för alla smaker

I det välutrustade köket kan du enkelt styra upp såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns allt man kan tänkas behöva: fullstor kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kanske viktigast av allt – bra arbetsytor! Här har du även en trevlig köksö, perfekt för de lite snabbare frukoststunderna och mysigt matlagningsmingel.

Gott om plats för det sociala livet

Nu har vi kommit till vardagsrummet. Här får du plats med både soffa och matbord utan problem och det finns gott om utrymme för kalas av alla slag. Från vardagsrummet når du även din stora altan med trädäck, i bästa tänkbara läge för att njuta av kvällssolen. Sa någon grilla?

Utrymme för avkoppling

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här finns det gott om plats för familjens privata liv, i två trivsamma sovrum och ett inbjudande allrum med en fin fransk balkong – det passar lika bra för filmkvällar som tuffa tv-spelsturneringar. Här finns även ett badrum med WC och dusch, en rejäl klädkammare och en mysig läs- eller arbetshörna. Behöver ni ett extra sovrum? Då kan ni välja att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren.

Rum för din personlighet

Kök från Vedum och vitvaror från Bosch – ja, här är det bra standard som gäller, redan från början. Husets inredning är även den noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Ett praktiskt hem är ett bra hem. Därför har vi försett ditt nya boende med ett praktiskt förråd som rymmer både vinterdäck och leksakerna du tröttnat på att snubbla över i trädgården. Även bilen har sin egen parkeringsplats – här ingår två platser till varje bostad. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Radhusets fördelar

  • 2 sovrum som standard, möjlighet till 3
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Dubbla uteplatser
  • Förråd

Projekt

Kommande försäljning

Brf Trolleberget

Taberg, Tahe

  • Antal bostäder 24 rad- och kedjehus
  • Pris Från 2.200.000 kr
  • Säljstart 7 oktober
  • Inflyttning Hösten 2022
Läs mer