Radhus 120 kvm – familjernas favorit

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda. Ett extra sovrum på nedervåningen, till exempel.

Kliv in – och känn dig som hemma!

Direkt vid entrén hittar vi ett trivsamt sovrum. Här trivs både gäster och familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Eller kanske behåller du det själv, som ditt hemmakontor?

Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Och bredvid trappan finns även en rejäl garderob. Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Ett kök som har allt

Köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Den inbjudande köksön passar lika bra för en snabb kopp morgonkaffe som för mellis eller läxläsning i väntan på middagen.

Utrymme för att leva livet

Den luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffa. Härifrån kliver du direkt ut på din egen uteplats med trädäck som är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna. Direkt utanför altanen tar innergårdens trevliga gemensamma ytor vid, så kanske fortsätter festligheterna hos grannen?

Två trivsamma sovrum

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trevliga sovrum och en mysig läs- eller lekhörna. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, en klädkammare och ett inbjudande allrum – perfekt för både fredagsmys och tv-spelsturneringar. Från allrummet kliver du också ut på en härlig balkong.

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök och badrumsinredning från Vedum och vitvaror från Bosch?

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett fint förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du på din egen plats på gemensam parkeringsyta i anslutning till huset, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Radhus: 120 kvm

• 3 sovrum, varav ett på nedervåningen
• Härliga öppna sällskapsytor
• Fullutrustat kök
• 2 badrum, ett tvättmaskin och torktumlare
• Fin uteplats mot innergården

Youtube video preview

Följ med in i ett av våra visningshus

Husen vi bygger i Mustmästaren återfinns i flera OBOS-projekt, exempelvis på Björnö strax utanför Norrtälje. Följ med på en filmad visning i ett hus om 120 kvm och få en känsla för hur ljusa och trevliga dessa bostäder är. 

Observera att materialvalen i Brf Mustmästaren kan skilja sig åt från huset i denna film.

Projekt

Försäljning pågår

Brf Mustmästaren

Trollhättan, Hälltorp

  • Kommun Trollhättan
  • Antal bostäder 23 radhus
  • Boarea 107-137 m²
  • Pris Från 2 575 000 kr
  • Inflyttning November 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer