Ljust och kvadratsmart med sovalkov

Längtar du efter en smart planerad etta med alla bekvämligheter? Med egen ingång, dessutom? Då ska du titta lite extra på dessa ljuvliga lägenheter.

Kliv in – och känn dig som hemma!

Från loftgången stiger vi in i en välkomnande entré med praktiskt klinkergolv och en garderob som gärna tar hand om ytterkläderna. Här finns också ingången till lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, tvättmaskin och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sedan kommer vi direkt in i hela härligheten: för här regerar den öppna planlösningen – med undantag för en smart sovalkov.

Kök för snabbnudlar och trerätters

Köket är ljust, fräscht och har det mesta du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar. Här finns plats för ett matbord och ytterligare ett par garderober – man ska inte underskatta vikten av bra förvaring.

Utrymme för umgänge och avkoppling

Vardagsrumsdelen, eller ditt allrum om man så vill, är både ljus och trevlig – och har en fin fransk balkong som också bidrar till luftigheten. I andra änden av rummet, mitt emot köket, hittar du din mysiga sovalkov – häng upp ett fint draperi så är ditt privata krypin fixat och klart.

Plats för din personlighet

Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer det mesta. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Lägenhetens fördelar

  • Fint allrum med sovalkov
  • Välutrustat kök
  • Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare
  • Förråd och parkering ingår

Projekt

Kommande försäljning

Brf Syrenen

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

  • Kommun Malmö
  • Antal bostäder ca 28 st lägenheter
  • Säljstart Tidig vår 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer