Laster resultat
Slutsålt

Brf Vega Avenue

På gångavstånd till den nya pendelstationen i Vega uppför vi Brf Vega Avenue med 20 lägenheter med 1-6 rok om 31-126 kvm. Ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar, samtidigt som det bara är drygt 20 minuter från Stockholms innerstad.

Projektet är slutsålt

Projektet är slutsålt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.184188,18.129990. Se kartan på Google

Välkommen hem til Vega!

Intresset för våra bostadsrätter i Vega har varit stort och nu startar vi vår elfte etapp. Brf Vega Avenue kommer ligga i de centrala delarna av Vega, med närhet till den nya stationen. Med pendeln tar du dig smidigt till city på cirka 20 minuter.

Brf Vega Avenue består av totalt 20 omsorgsfullt planerade lägenheter fördelade i ett lamellhus som omsluter en grön bostadsgård där det finns en berså med pergola samt grillplats. Huset är uppdelade i två trapphus, varav det ena är i tre våningar och det andra i tre plus en fjärde indragen kungsvåning. 

De större lägenheterna på markplan har generösa privata uteplatser och lägenheterna högre upp har rymliga balkonger som vänder sig mot bostadsgården. Balkongerna får smidesräcken med profiler i metall. Flexibla och yteffektiva planslösningar återkommer i bostäderna och skapar ett harmoniskt hem. Alla våningsplan har generös takhöjd på 2,6 m.

I Vega kommer flera nya skolor och ett allaktivitetshus att byggas. Det byggs även nya förskolor och två har redan öppnat. Detta är en av flera anledningar till att våra projekt i Vega är populära bland barnfamiljer. De första inflyttningarna är redan klara och nästa etapp pågår för fullt. Vega är ett härligt område med närhet till natursköna omgivningar.

Byggs av: