Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Mustmästaren

På cykelavstånd från det mesta som Trollhättan har att erbjuda växer nya stadsdelen Hälltorps gård fram. Den har redan blivit populär bland både stora och små, och nu planerar vi för den sista etappen med 23 trivsamma radhus i tre storlekar. 107, 120 och 137 välplanerade kvadratmetrar, alla i bekväm bostadsrättsform.

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Radhus
Pris från
3 192 400 kr
Storlek (Boarea)
137 m²
Inflyttning
Från vinter 2021
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Varmt välkommen på visning i vårt fina visningshus om 120 kvm i området där vi just nu bygger första etappen - Brf Pomologen (slutsålt). Efter succén här, finns alltså chansen att komma över någon av de 23 nya liknande radhus som är planerade i Brf Mustmästaren.

För dig som är intresserad av att köpa bostad i etapp två, Brf Mustmästaren, har du chans att ta en titt i vårt fina visningshus!

Föranmälan krävs och det görs genom att kontakta mäklare Johanna; johanna.tell@svenskfast.se

Koordinater: 58.279833,12.251389. Se kartan på Google

OBOS samarbetar med Nordea

Nordea har tagit fram ett riktigt fint erbjudande till dig som köper en bostad i Brf Mustmästaren. Se erbjudandet HÄR

Brf Mustmästaren har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår

Brf Mustmästaren

  • 1 sexrumsbostad
  • Från 3 192 400 kr till 3 192 400 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2021
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.279833,12.251389. Se kartan på Google

Brf mustmästaren obos exteriör

Ett härligt, socialt kvarter

Här bor du i trevliga kvarter med odlingsmöjligheter, utegym och mötesplatser med böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till matbutik, lekparker, skolor och förskolor. Är det storshopping som lockar så ligger både Trollhättan centrum och Överby köpcentrum bara några minuter bort.

Brf Mustmästaren blir en naturlig fortsättning på grannkvarteret Brf Pomologen, med samma välkomnande ljusa färgsättning på husen och samma populära husmodeller – fast här finns även den snäppet större storleken 137 kvm med. Husen ligger grupperade i två gröna, sköna kvarter med varsin innergård, och det är här som livet händer. Här får varje hushåll en egen odlingsyta att disponera, här finns en samlingslokal med kök för trivsamma samman- komster, lekplats för de små – och ett utegym för alla som vill röra på sig. Allt som allt: ett härligt, socialt kvarter som det är härligt att komma hem till efter en lång arbetsdag.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Mustmästaren och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Triss i hus

Triss i hus

I projektet bygger vi tre olika husmodeller som påminner om varandra. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Läge för vardagsliv och vardagslyx

Läge för vardagsliv och vardagslyx

Trollhättans nyaste bostadsområde Hälltorps gård ligger på den västra sidan av älven, eller som många säger: den bästa sidan. Här har du lika nära till stad som till bad, till all service du behöver.

Läs artikeln!
Varför välja Mustmästaren?

Varför välja Mustmästaren?

Fina radhus i flera olika storlekar, en härlig kvartersmiljö – och cykelavstånd till det mesta som Trollhättan har att erbjuda. Brf Mustmästaren har verkligen en hel del fördelar.

Läs artikeln!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Mustmästaren

Vi svarar gärna på dina frågor!