Bo nytt och lantligt i Skölsta

Friluftsliv, vandringsleder och barrskog? Inga problem! 8 km från Uppsala finner du den lantliga idyllen Skölsta. Här är skogen grön, luften frisk och livet ljuvligt. I direkt anslutning till bebyggelsen ligger Vedyxaskogen, som erbjuder aktiviteter för både stora och små. Vad sägs om att grilla med chans att se ett rådjur eller två?

Hitta bostäder i området!

Nära naturen med Uppsala inom räckhåll

Storstadslivet i all ära – men det finns något oemotståndligt i småstaden. Allt är lite lugnare, lite trevligare och kanske lite mer familjärt. En plats där du själv får ta plats och känner grannarna på gatan. 

Perfekt läge för en aktiv fritid

Granne med Skölsta ligger friluftsområdet Vedyxaskogen, som bjuder in till härliga skogspromenader inte minst om våren när naturen är som allra vackrast. Här finner du anlagda vandringsleder och massor av spännande utomhusaktiviteter. På sommaren lockar förstås smultronstället viltvattnet. Framför Viltvattnet finns en grillplats med utsikt över, en våtmark som anlagts för att främja skogens djurliv.

Drömläge för en härligare vardag

Skölsta ligger 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala. Här cyklar du in till stan på dryga kvarten och med buss 119 tar du dig till både Gränby centrum och city på nolltid. Du som bilpendlar ansluter snabbt till både E4:an och väg 288. 

Bostadsprojekt i området

Projekt

Kommande försäljning

Brf Talldungen

Uppsala, Skölsta

  • Kommun Uppsala
  • Antal bostäder 36 parhus
  • Säljstart Hösten 2020
  • Inflyttning Vintern 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer

Precis som det ska vara

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse – inte något svårt och komplicerat som du behöver ligga sömnlös över.

Läs mer!