Genomtänkta hem för ett ljuvare vardagsliv

Välkommen till mysiga Brf Fällkilen! Här bor du i ett lugnt och skönt, men samtidigt levande, kvarter nära naturen – och med Stockholms härliga stadspuls ett pendeltåg bort.

Ett trivsamt hem i ett välkomnande kvarter

I de vackra omgivningarna finns blandad villabebyggelse, och alldeles i närheten en riktigt fin lekplats. Bostäderna i Brf Fällkilen placeras längs med slingrande villagator, där husens moderna arkitektur och jordnära färgsättning lirar fantastiskt med naturen runtomkring. Hit är det härligt att komma hem efter en hektisk dag i storstaden.

Bekvämt och bekymmersfritt

De härliga parhusen är dessutom i bostadsrättsform, vilket betyder att föreningen tar hand om husets utsida och du sköter om insidan. Du slipper helt enkelt de klassiska villabekymren och kan istället fokusera på det roliga pysslandet i ditt nya hem, som att göra fint i trädgården till exempel. Det kallar vi vardagslyx!

Öppet och välplanerat på alla plan

En stor fördel med parhus är att du kan gå runt din egen tomt, vilket förstås förstärker den härliga villakänslan. Här kan du skapa ditt eget odlarparadis, eller bara slappa i solstolen på din stora altan om du föredrar det. Inuti möts vi av 101 välplanerade kvadratmetrar med såväl trevliga öppna sällskapsytor på nedervåningen som gott om plats för privatlivet en trappa upp, med tre ljusa sovrum och ett härligt allrum.

När bra standard är standard

Brf Fällkilen passar perfekt för dig som vill ha en modern, bekväm bostad med god utgångsstandard. Vad sägs till exempel om kök från HTH, vitvaror från Siemens, badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin och torktumlare? Små detaljer som gör stor skillnad i din vardag. Skulle du vilja lyxa till det lite extra finns det flera tillval att välja mellan, både i kök och badrum. Vi har gjort det enkelt för dig och komponerat färdiga tillvalspaket i olika stilar. Läs mer om dem här.