Villa Rödhake 120 kvm – mycket boendekvalitet per kvadratmeter

Låt oss presentera en ytterst välplanerad tvåplansvilla! Med ljusa, öppna sällskapsytor på entrévåningen, gott om plats för privatlivet en trappa upp – och alla bekvämligheter på plats. Lagom stort – och lättstädat.

Stig in, för all del!

Vi kliver in i en luftig och välkomnande entré med praktiskt klinkergolv. Här finns husets ena badrum med WC och dusch. Och på väg in mot husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum kikar vi in i husets härliga tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare – och en praktisk groventré, perfekt för leriga stövlar och tassar.

Ett kök för alla smaker

Det här ljusa moderna köket från HTH är både snyggt och smart planerat. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr med vitvaror från Siemens. Här finns kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

Köket är öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en trevlig bardisk som blir en perfekt sittplats för den där snabba koppen morgonkaffe eller för den som vill hålla kocken sällskap i väntan på middagen.

Gott om plats att umgås på

I vardagsrumsdelen möter vi en öppen planlösningen som rymmer en väl tilltagen matplats, utan att för den skull försaka plats för soffan. Här kan alla vara med och umgås! Stora fönster släpper in ljuset, och här har vi också förberett med en altandörr som öppnar upp till din blivande uteplats om du väljer att bygga en sådan. Det tror vi nog att du gör, för tänk när du tänder grillen där för första gången!

Tre trivsamma sovrum

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här uppe finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Men här finns också ett mysigt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande, eller varför inte bara koppla av med en god bok. Övervåningen bjuder också på ett fräscht badrum med dusch och WC.

Rum för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Och alla praktiska detaljer på plats

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett rejält förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du i egen carport och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • 3 sovrum
  • Fullutrustat kök
  • Fina sällskapsytor
  • 2 badrum
  • Stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
  • Carport
  • Förråd