Villa Bofink 153 kvm – familjens drömhus

Drömmer du om ett eget hus med gott om plats och smarta lösningar för vardagslivet – oavsett hur din familj ser ut? Då ska du titta lite extra på dessa fantastiska villor! Här finns både härliga umgängesytor och plats för alla familjemedlemmar att hitta sin privata vrå i fyra fina sovrum – till och med bilen får relaxa i sin egen carport.

Välkommen in!

Här stiger vi in i en luftig entré med en stor skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Vi kikar in i husets härliga tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare – och en praktisk groventré, perfekt för leriga stövlar och tassar. Här finns också husets ena badrum med WC och dusch.

Fint sovrum i sikte

Nu kan vi välja mellan två spår som båda leder till godsaker i huset. Men vi sparar de härliga sällskapsytorna en stund och går rakt fram, in i ett stort sovrum med fönster åt trädgårdssidan. Här ryms både dubbelsäng och flera garderober, kanske blir detta föräldrarnas egen oas i tillvaron när barnen blivit så stora att de kan husera själva på övervåningen? Men det här ljuvliga rummet passar också fint som lyxigt gästrum eller varför inte ditt hemmakontor?

Ett kök för alla tillfällen

Det ljusa moderna köket är både snyggt och smart planerat. Och det är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr med vitvaror från Siemens. Här finns fullstor kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Köket är öppet mot matplats och vardagsrum, förutom en trevlig bardisk som passar fint för den som vill hålla kocken sällskap – eller kanske få lite hjälp med matteläxan?

Gott om plats att leva livet på

I den härliga öppna planlösningen ryms både en väl tilltagen matplats, och gott om plats för soffmys. Här kan alla vara med och umgås! Stora fönster släpper in ljuset, och här har vi också förberett med två altandörrar som öppnar upp till din blivande uteplats – eller uteplatser. Här bestämmer du ju själv hur dina altandrömmar ska se ut.

Rum för privatlivet

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här uppe finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum och en praktisk klädkammare. Men här finns också ett stort, härligt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande, och för allt annat som familjen gillar. Övervåningen bjuder också på ett ljust och fint badrum med dusch och WC.

Utrymme för din personlighet

Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem. Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens?

Och alla praktiska detaljer på plats

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett rejält förråd som rymmer både sommardäck och julpynt. Bilen parkerar du i egen carport och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Husets fördelar

  • 3-4 sovrum, varav ett på nedervåningen
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med badkar
  • Tvättmaskin och torktumlare
  • Fin uteplats

Ja, visst är husen fina! Vår mäklare i projektet vill säkert berätta ännu mer om dem för sig också. Gå in på projektsidan så hittar du kontaktuppgifter där eller lämna en intresseanmälan så hör vi av oss...

Absolut, vi har en boväljare där du kan klicka på den bostad du vill se status och pris - Det gör du här!