Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Fällkilen

Länna har ett fantastiskt fint läge i Huddinge kommun. Här bor du grönt och skönt, mellan sjöarna Drevviken och Magelungen – samtidigt som du tar dig in till Stockholm på cirka 20 minuter. Just här planerar vi nu att bygga riktigt fina parhus om 101 kvm.

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Parhus
Pris från
4 425 000 kr
Storlek (Boarea)
101 m²
Inflyttning
Planerat höst 2021
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Kom och se hur fint det kommer bli i Brf Fällkilen! Marken omkring detta projektområde är redan iordninggjord. Lekplatsen som projektet omringar är färdigställd och intill den kommande etappen (Brf Vedklyven) finns en färdig park med en vacker damm och gemensam grillplats.

Förberedelserna är i fullgång inför byggnationen av husen i Fällkilen. Bäst upplevs området på plats och därför hoppas vi på att få se dig på kommande byggplatsvisning. Kom och upplev platsen, få en känsla för området och passa på att träffa vår mäklare Anna Fernández från Svensk Fastighetsförmedling.

Se kontaktpersoner här

Visningsbostad:
Parken vid Djupdalsvägen/Plantslingan, Huddinge, Västra Länna. Se kartan på Google

Brf Fällkilen har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår Interiör i ett typiskt hus i Brf Fällkilen

Brf Fällkilen

  • 1 femrumsbostad
  • Från 4 425 000 kr till 4 425 000 kr
  • Inflyttning: Planerat höst 2021
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.208678 latitud, 18.132596 longitud

Koordinater: 59.208678,18.132596. Se kartan på Google

Skog i Länna utanför Stockholm

Ett bekvämare sätt att leva villalivet

I Länna kan du njuta av härligt friluftsliv och aktiviteter inpå knuten, samtidigt som storstadens shopping och nöjen finns inom räckhåll. Shopping har du förresten gott om även i närområdet, Länna Köpcentrum (eller Länna Market som det numera heter) har till exempel en hel del att erbjuda. Populära Engelska Skolan och förskolan Blåbärsstället ligger båda på promenadavstånd från Brf Fällkilen. I Skogås, bara en kort cykeltur bort, hittar du ännu mer service. Där hoppar du också på pendeltåget som tar dig till Stockholm på 20 minuter. Vardagspusslat och klart!

Smidig vardagslogistik

Från Länna tar du dig in till Stockholm på cirka 20 minuter med bil. Föredrar du pendeltåget tar resan från Skogås station också runt 20 minuter. Till stationen – och till butiker, restauranger, vårdcentral och all annan service i Skogås tar du dig enkelt med cykel, buss eller till fots. Cykelturen tar under 10 minuter. Och vill du ta dig söderut istället

Med fina möjligheter till vardagslyx

Huddinge har inte mindre än 13 naturreservat, så Länna är perfekt för dig som uppskattar att vara ute i naturen. Allra närmast ligger Drevvikens naturreservat, som bland annat lockar med flera fina badplatser. För dig som föredrar att bada mer avskilt finns även gott om klipphällar att välja mellan. På vintern plogas isen upp för härlig skridskoåkning om vädret tillåter. Pimpelfiske är också populärt vid den årstiden, men Drevviken är omtyckt bland sportfiskare året om.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Fällkilen och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen

Titta närmare på husen

Längtar du efter ett ljust och luftigt hem med gott om plats för socialt umgänge men där varje familjemedlem också hittar sitt egna krypin? Då kan detta vara huset för er!

Läs mer om parhus 101 kvm
Livet i området

Livet i området

Länna har ett fantastiskt läge mellan två sjöar, Drevviken och Magelungen, i Huddinge kommun. Det är ett växande villaområde med nära till så mycket.

Läs mer om att bo i Länna
Varför välja Fällkilen?

Varför välja Fällkilen?

Allt fler upptäcker ljuvliga Länna. Inte konstigt alls, här har du både nära till natur och service - men också bra pendling in till Stockholm. Och så kan du uppfylla husdrömmen i ett härligt parhus, förstås.

Läs mer om Brf Fällkilen här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Fällkilen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen