Projekt

Under planering

Brf Fällkilen

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 42 parhus

42 moderna parhus nära stad och natur

OBOS planerar för 42 nya parhus i västra Länna strax söder om Stockholm i Huddinge kommun.

Här bor du på perfekt pendlingsavstånd till centrala Stockholm men har även den snabba och smidiga servicen i Skogås några minuter bort. Området var från början ett fritidshusområde vid Drevviken som utvecklats till ett idylliskt och nytt villaområde nära naturen. Perfekt för familjen som vill ha det bästa av båda värdar med stad och grönska.

 

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett projekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering. Arkitekter ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj! Anmäl ditt intresse för projektet så hör vi av oss med mer information inför säljstarten. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår kundansvarig.

Ingegerd Aigner

010-434 16 15
projekt.sthlm@obos.se

Projektfakta
  • Antal bostäder 42 parhus
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!